Join for FREE

Member Login

Remember
Forgot password?
Nick/Email
Password

Become a Member

You can register and become a member. It's completely FREE.

Register

Search Profiles

I am a:
seeking a:
with photos only
age from:  to 
country:  
or search by profile ID:

Hvordan å gifte seg med med ei ukrainsk kvinne.

kvinne Ønsker du å gifte deg med ei ukrainsk kvinne? Eller kanskje med ei russisk? Så vil vi si at du er en dristig mann fordi dette er ikke den letteste oppgaven i verden! Men ikke heller ugjennomførlig! Du bare trenger noen gode råd og litt tålmodighet. Med tålmodighet kan vi ikke hjelpe deg, men hvis du vil få råd og ikke vet hvem du kan spørre står vi alltid til din tjeneste! Vi håper at denne artikkelen hjelper deg å oppfylle din drøm!


Begynner med det letteste

Slaviske kvinner er veldig snille, sjarmerende, søte. Og de er vakre. De alltid passer på hvordan de ser ut. Nesten ingen av de russiske eller ukrainske kvinnene går ut uten sminke. Hvis du vandrer på gater en vanlig dag i en vanlig russisk eller ukrainsk by ser du så mange jenter som har pene kjoler og høyhælte sko på seg. De går ikke til fest, nei. De bare spaserer sammen med venner eller barn, kanskje de går på jobb eller på butikk. Det er en like vanlig dag for dem som for deg. De er bare vant til å se pent ut hver dag. Så hvis du ønsker å være med ei slik kvinne bør du passe på hvordan du ser ut også. Det betyr ikke at du må pynte deg så mye som mulig, men at du må være renslig. Gode klær som passer deg og sitter fint,ei godt stryket skjorte og behagelig parfyme er et bra skritt til hjertet til ei russisk kvinne. Det er bare begynnelse av din vei, men den letteste og kanskje den beste begynnelsen.


Glemmer om likestilling

Du er kanskje vant til å høre at menn og kvinner er helt like, og at begge kjønn må ha de samme rettene. Du tror at du ikke må stå opp når ei kvinne kommer inn i bussen fordi dere er like. Du tror at du ikke må åpne døra foran ei kvinne, fordi hun kan gjøre det selv. Ja, kanskje du har rett. Men ikke i Russland eller Ukrain. Her finnes det en forskjell mellom menn og kvinner. Forskjellen er ikke for sterk, ingen skal ydmyke kvinne og si henne at hun ikke har rett for noe. Hun har nesten alle de samme rettene som en mann offisielt. Men når det gjelder relasjoner i samfunn kan du oppdage at russere og ukrainere er ganske tradisjonelle. Det betyr at mann må gjøre hele tung arbeid, styre i familie og passe på sin kvinne. Mannen er sterk og trygg. Kvinnen er alltid litt svakere og trenger en omsorg. Derfor må du være galant og hjelpe din kvinne med alt som trenges. Hvis dere drar med bussen eller metro, må du la henne sitte hvis det finnes bare en ledige plass. Du må også foreslå henne å ta hennes poser eller vesker hvis de er tunge. Du bør åpne døra foran henne og la henne gå foran deg. Og en ting til. Hvis du inviterer henne på en date må du betale på kafeer og kino. Russiske og ukrainske kvinner er vant til at mann betaler hvis han inviterer. Hvis han ikke kan betale, bør han ikke invetere henne til slike steder. Da er det bedre å invetere til en park og spasere og prate.


Ikke noe som alle gjør

Før fortalte vi deg om alt du må gjøre og alt som alle russiske og ukrainske menn gjør for å tiltrekke seg oppmerksomhet av russiske og ukrainske kvinner. Og det var egentlig ikke noe særlig vanskelig i det. Men nå kommer det vanskeligste delen. Det er ikke noe som alle kan gjøre.

Du må elske henne, elske henne med hele ditt hjerte. Fordi hvis du ikke elsker henne føler hun det. Hun alltid føler at du ikke er ærlig mot henne. Hun kan gjøre alt for deg og hun skal. Hun skale lage mat for deg og vente på når du kommer tilbake fra jobb, hun skal passe på barna deres og gi dem alt hun kan, hun skal rydde opp i huset så ofte som mulig, hun skal vaske klærne dine, hun skal hjelpe deg når du trenger, hun skal høre på deg når du trenger å snakke, hun skal være den beste kona i verden. Men det finnes bare en betingelse. Og dette er kjærlighet. Du må elske henne og vise det til henne. Hun må føle at hun er kvinnen som mannen er glad i, hun må føle at det finnes en mann som er sterk og kan alltid forsvare henne. Og vi snakker ikke om kroppssterk, men om en sterk av din ånd. Du må støtte henne i livet når det trenges. Og det er egentlig noe som alle kvinner fra hele verden drømmer om. Og ikke noe som alle menn gjør. Så hvis du kan gjøre det, alt blir bra.

Så nå ser du at du må ikke gjøre noe utrolig for å gifte deg med ei ukrainsk eller ei russisk kvinne. Bare vær den du er og ikke glem om noen nasjonale trekk i Russland og Ukraina. Håper du finner det du letter etter. Lykke til!

busco mujer rusa femmes ukrainienne Agenzia Matrimoniale Oekraïense meisjes russiske jenter Rus kızlarla çıkıyorum Dating mit russischen Mädchen Ukrainan naiset Ukrainskie dziewczyny
Services | Privacy |  Terms |  Dating tips: 1, 2, 3, 4, 5, 6

© Beauties of Ukraine, 2024